Vragen over een auto of een werkplaats afspraak maken? Bel ons 0113-341416
Klantenvertellen
8.8
Proefrit mogelijk op afspraak. Nieuw Whatsapp nr 06-86861323

Vakkundig & Ervaren

Ons zeer ervaren en vakkundig team staat altijd voor u klaar, ook na aanschaf van uw nieuwe auto. Vanuit onze locatie bieden wij een compleet pakket aan zodat we u ten allen tijde mobiel kunnen houden.

Werkplaats

Onze werkplaats gaat met de tijd mee! Jaarlijks wordt er enorm geïnvesteerd in kennis van onze medewerkers en apparatuur. Zo kunnen we uw auto op de juiste wijze goed onderhouden. Mochten er storingen optreden, kunnen we door onze rijke ervaring op een efficiënte wijze uw auto repareren.

Autoschade

Als u schade heeft kunt u bij ons altijd uw auto inleveren. Wij werken samen met een autoschade herstel bedrijf en zij werken voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Wij regelen de administratie voor u en verzorgen het vervangend vervoer.

Klaar terwijl u wacht

Voor kleine reparaties zoals een lekke band, een kapotte lamp of andere kleine technische mankementen kunt u bij ons altijd binnen rijden zonder afspraak.

Vervangend vervoer

Wij bieden u altijd de mogelijkheid om een vervangende auto te gebruiken tijdens werkzaamheden aan uw auto. Wij berekenen geen huurkosten hiervoor. Alleen de brandstof die wordt verreden brengen wij in rekening.