logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

 

Wegens openstaande vacatures in de werkplaats is het alleen mogelijk voor bestaande klanten om een werkplaatsafspraak te maken.

 

WERKPLAATSAFSPRAAK PLANNEN

Een vraag of afspraakverzoek indienen?

LEES MEER

ONDERHOUD & APK

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Van de Velde Auto's kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

LEES MEER

UITLIJNEN

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

LEES MEER

BANDENSERVICE

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

LEES MEER

SCHADEHERSTEL

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Van de Velde Auto's in Kapelle.

LEES MEER

REMMENSERVICE

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken.

LEES MEER

APK-KEURING

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

LEES MEER

AIRCOSERVICE

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

LEES MEER
Morgen Internet - Light website