logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ONZE WASSTRAAT

Laat uw auto reinigen in onze recent geheel vernieuwde wasstraat en uw auto blinkt weer als nieuw. Door de nieuwste technieken op carwash gebied beschikken we over hogedruk reiniging om het zand van uw auto te halen. Daarnaast heeft de machine de nieuwste borstels die geen krassen veroorzaken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een waxlaag.

Zo wordt de auto voorzien van een Nano waslaag die extra glans geeft aan de lak van de auto. De auto wordt altijd streeploos gedroogd. U heeft de mogelijkheid om de auto voor te reinigen voor insecten en lichtmetalen wielen. Een hogedrukspuit is beschikbaar om modder en andere vuilresten van uw auto te verwijderen.

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE VAAK MOET IK MIJN AUTO WASSEN?
Wij adviseren over het algemeen om uw auto één keer in de twee weken te wassen. Uiteraard ligt dit aan meerdere factoren. Het ligt er aan of u uw auto vaak gebruikt. Goed onderhoud van uw auto is niet alleen het jaarlijkse onderhoud maar ook het regelmatig wassen van de auto. Verschillende soorten vuil hechten snel aan uw lak waardoor plekken ontstaan die zeer moeilijk te verwijderen zijn. Denk aan vliegen, vogelpoep en hars. Ook remstof is vuil wat zeer snel hecht aan uw velgen door de warmte die geproduceerd wordt tijdens het rijden.

IS HET VERSTANDIG OM MIJN AUTO TE WASSEN ALS HET REGENT?
Ja, als het regent of heeft geregend, wordt uw auto eigenlijk al ingeweekt. Daardoor laat het vuil beter los en wordt uw auto nog beter schoon.

IK HEB VLIEGEN OP MIJN AUTO, WAT NU?
De vliegen zo snel mogelijk verwijderen door middel van een hogedrukspuit. Vliegen bevatten zuren die lelijke plekken veroorzaken op uw lak. Vooral bij warm weer trekt de vlek snel in de lak.

IK HEB VOGELPOEP OP MIJN AUTO, WAT NU?
U dient de vlek zo snel mogelijk te verwijderen met een schone vochtige doek. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen, want vogelpoep bevat zuren die lelijke plekken kunnen veroorzaken op uw lak. Vooral bij warm weer trekt de vlek snel in de lak.

HOE HOOG EN HOE BREED MAG MIJN AUTO MAXIMAAL ZIJN VOOR DE WASSTRAAT?
Uw auto mag maximaal 2.40 m hoog zijn en 2.38 m breed.

CONTACTFORMULIER

KOM JIJ LANGS BIJ ONZE WASSTRAAT?

Laat uw auto reinigen in onze recent geheel vernieuwde wasstraat en uw auto blinkt weer als nieuw.

ROUTEBESCHRIJVING
Morgen Internet - Light website