logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

GROTE VOORRAAD OCCASIONS ZEELAND

Van de Velde Auto’s is uw specialist in occasions in Zeeland. We hebben bijvoorbeeld de modellen Audi A1, A3, A4, A5, Q2, Q3 en Volkswagen Polo, Passat, Golf, T-roc, T-Cross, Tiguan in grote aantallen op voorraad. Dat betekent dat u de keuze heeft uit compacte tot hoogzittende occasions met automaat, die bekend staan om hun lage verbruik en prettige rij-eigenschappen.

De occasions controleren en testen we altijd uitvoering op hun technische eigenschappen, zodat kunt rekenen op (jong) gebruikte auto’s die zorgen voor uitstekende prestaties. Op zoek naar een mooie tweedehands auto die niet teveel kilometers op de teller heeft staan? De Volkswagen en Audi modellen vormen dan een uitstekende keuze.

DE VOLKSWAGEN EN AUDI MODELLEN VORMEN DAN EEN UITSTEKENDE KEUZE

VOLKSWAGEN GOLF
De Volkswagen Golf is een degelijke Duitse auto, die bekend staat om de slimme wijze waarop die in elkaar zit. Het is een comfortable en zuinige auto die bij ons als occasion vaak een lage kilometerstand heeft. Dat betekent dat de auto nog uitstekend van kwaliteit is, heerlijk rijdt en nog jaren mee kan. Dankzij de degelijke bouwkwaliteit en de zuinige rij-eigenschappen kunt u er uiterst voordelig mee rijden, waardoor de Volkswagen Golf een uitstekende investering vormt.

AUDI A3
De A3 toont technisch sterke overeenkomsten met de populaire Volkswagen Golf. Het model staat ook op dezelfde bodemgroep. Van buiten ziet de Audi er echter anders uit. In het interieur van de A3 heerst een typische Audi-sfeer. Alles is keurig afgewerkt, maar ook zakelijk, zonder onnodige opsmuk. Sommige types beschikken over een digitaal instrumentarium.

OCCASIONS IN ZEELAND
Benieuwd naar de verschillende occasions in Zeeland, ook buiten de Audi A3 en Volkswagen Golf om? Kom bij ons langs of neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

We zorgen er met de occasions in Zeeland voor dat u kunt rekenen op gebruikte auto’s in een technisch goede staat, die er ook van buitenaf nog netjes uitzien. Op die manier leveren de veelal zuinige modellen u voor een scherpe prijs zoveel mogelijk rijplezier op. Meer weten? Kom langs in de showroom.

CONTACTFORMULIER

Morgen Internet - Light website