Vragen over een auto of een werkplaats afspraak maken? Bel ons 0113-341416
8,7 op Klantenvertellen (180 beoordelingen)

Beoordelingen

Beoordelingen Van de Velde Auto's

8,7 met 180 beoordelingen
  • 8,8
  • 8,7
  • 8,6

Beoordeeld door: Lea Van Ertvelde

23-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Goede service, maken tijd voor je.
Bij reparatie/ keuring altijd vervangende auto.
Al ruim 30 jaar hier auto's gekocht.

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

11-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Walter Stoutjesdijk

07-04-2018
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Een verademing in vergelijk met andere bedrijven. Mijn vrouw en ik werden als VIP klanten behandeld! Lijkt misschien overdreven, maar dit wordt zachtjesaan toch zeldzamer. We hebben strakke onderhandeling gevoerd over een Ford Focus Station en beide partijen waren er tevreden over. Bij de levering was ook alles keurig in orde.
Bij wegrijden werd ik terug geroepen, want er was remlicht stuk. Werd direct opgelost. Ik kan iedereen aanraden VEN DE VELDE AUTO’S eens naar een auto te gaan zoeken. Scherpe prijzen, maar vooral goede auto’s en bovenal: geweldige verkoper/service!

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Willem Pessink

25-03-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Een goed bedrijf het voeld gewoon goed en mooie autos in de schowroom vader en zoon met gevoel voor het bedrijf nette inruil prijs ik woon in de buurt van Zwolle 250km van ons huis het is het zeker waard. Als we weer een auto nidig hebben of de kinderen kijken we zeker op hun site. Ons oordeel een dikke pluim

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Dook Goossens

12-03-2018
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:
Goed, aankoop is
netjes verlopen.

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Boer

10-03-2018
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Zeer klantvriendelijk en keurig verzorgde showroom.

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Linda Van Burg

02-03-2018
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Positief, alles goed verlopen. Goede service.

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Hilda De Waal

26-02-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Altijd goed geholpen, zowel in de garage als in de showroom. Aan de balie altijd uiterst vriendelijke ontvangst met een praatje. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeffrey Van der Horst

08-02-2018
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:
Mooi en net bedrijf met een goede service en klantvriendelijkheid.

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Bart Kasteleyn

29-01-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Via internet een mooie auto gevonden bij Van de Velde Auto’s BV in Kapelle. Snel een afspraak gemaakt voor een proefrit. Na de proefrit meteen belsoten de auto te kopen. Nog gezelfde week heb ik de auto opgehaald. Gedurende het gehele traject ben ik vriendelijk en uiterst professioneel geholpen. Ik beveel Van de Velde Auo's van harte aan!

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Willian Overbeeke

28-01-2018
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Kees & Jolanda Hoekman

24-01-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ben inmiddels een kleine 15 jr. hier een zeer tevreden klant!
Denken mee, sturen bij, ik kan er blind op vertrouwen (zelf ben ik op technisch gebied een absolute leek) en ben nimmer hierin beschaamd.

Helaas ging donderdagavond m'n trouwe Octavia diesel stuk, na tien jaar trouwe dienst en op vijftienjarige leeftijd, met 333000 op de teller.
Binnen 24 uur stond er voor om een Jetta diesel ter aflevering, die er ook nog als nieuw uitziet. Met nieuwe APK en distributieriem, beurt en we hopen hier weer vele kilometers mee te kunnen toeren!

Fam. Van de Velde, dank voor service!! 👍

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Petra Martens

22-01-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Ian Ouwendijk

19-01-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: G De Wit

17-01-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Super geholpen en zeer klantvriendelijk!!

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Marco Haakman

15-01-2018
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Freek Kupers

23-12-2017
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Prettig informeel bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Van Dommele

19-12-2017
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Eddy en Coletta Riedijk

13-11-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Wij zijn zeer tevreden...we worden al jaren goed en netjes geholpen...onderhoud vd auto. We hebben net weer een andere auto bij vd.Velde gekocht.

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Beoordeeld door: Arjen Meeuwsen

11-11-2017
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Aangenaam gesprek gehad, snel proefrit kunnen maken. Nette onderhandelingen en snelle aflevering gekochte auto.

Ik zou Van de Velde Auto's aanbevelen!

Bekijk alle beoordelingen.